SUOSITTELEMME: Tuula Gustafsson halusi tehdä jotain suurta elämässään, ja muutti raunioituneen kylän suosituksi matkailukohteeksi – tältä Mathildedal näyttää nyt
SUOSITTELEMME: Tiesitkö, että Helsingin paraatipaikalla surisee mehiläistarha? Huippuravintolan katolla on kiehtova maailma
SUOSITTELEMME: Avec on ruuan, juoman ja tapahtumien ammattilaisten oma media – näin se sinua palvelee
Lukijakysely

Mitä pidät uudesta Avecistasi? Vastaa kyselyyn ja voit voittaa paketin Scandicin hotelleihin

Uusi verkkomedia Avecmedia lanseerattiin tammikuussa 2022. Avecmedia yhdistää ruuan, juoman ja tapahtumien ammattilaiset ympäri Suomen ja auttaa ammatillisessa kehittymisessä ja työelämän hyvinvoinnin vahvistamisessa. Avecmedia on alojen ammattilehtien Aromin, Shakerin ja Eventon verkkomedia.

Kerro mielipiteesi uudesta Avecmediasta ja auta toimitusta kehittämään verkkomediaasi. Voit vastata, vaikka Avecmedia olisi sinulle uusi. Vastaaminen vie 5 minuuttia.

Arvomme vastanneiden kesken hotellimajoituksen ja illallisen sisältävän paketin valitsemassasi Scandicissa. Lahjakortin arvo on 300 euroa. Vastaa 14.6. mennessä.

Vastaa kyselyyn

Kuulemme myös jatkossa mielellämme palautetta ja toiveita. Voit lähettää palautetta toimitukselle osoitteeseen osoitteeseen avec@media.fi.


  • Tilaa Lehti

    Aromi
    Inspiraatiota ja 100% hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.

    Tilaa Aromi