Aromi
SUOSITTELEMME: Tuula Gustafsson halusi tehdä jotain suurta elämässään, ja muutti raunioituneen kylän suosituksi matkailukohteeksi – tältä Mathildedal näyttää nyt
SUOSITTELEMME: Tiesitkö, että Helsingin paraatipaikalla surisee mehiläistarha? Huippuravintolan katolla on kiehtova maailma
SUOSITTELEMME: Avec on ruuan, juoman ja tapahtumien ammattilaisten oma media – näin se sinua palvelee
Lukijakysely

Vastaa Aromin lukijakyselyyn ja voit voittaa upean hotellipaketin ja illallisen

Kerro mielipiteesi uudistuneesta Aromista ja auta toimitusta kehittämään lehteäsi. Vastaaminen vie noin 5 minuuttia. Arvomme vastanneiden kesken hotellipaketin, joka sisältää majoituksen ja illallisen valitsemassasi Scandicissa, esimerkiksi uudistuneessa Hamburger Börsissä Turussa tai Helsingin uudessa Grand Centralissa tai legendaarisessa Marskissa. Lahjakortin arvo on 300 euroa. 

Aromi on 55-vuotias keittiön ja ravintoloiden ammattilaisten lehti ja Suomen johtava alan ammattimedia. Lehti uudistui vuoden 2022 ensimmäisessä numerossa nostaakseen horeca-alan vetovoima ja luomaan uutta tulevaisuutta alalle.

Ennen kyselyn aloittamista ota esiin vuoden 2022 Aromin uusin numero tai avaa näköislehti tästä. Vastaa kyselyyn 31.5. mennessä.

Vastaa kyselyyn

Kuulemme myös jatkossa mielellämme palautetta ja toiveitanne. Voit lähettää palautetta Aromista toimitukselle osoitteeseen toimitus@aromilehti.fi ja Avecmediasta osoitteeseen avec@media.fi.


  • Tilaa Lehti

    Aromi
    Inspiraatiota ja 100% hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.

    Tilaa Aromi