Aromi
SUOSITTELEMME: "Liian erikoinen" ravintola Nokka alkaa vihdoin saada tunnustusta – Ari Ruoho pitää kiinni ideologiastaan
SUOSITTELEMME: Suomalaismuusikot ällistyivät Neuvosto-Virossa – erikoisen keikan näyttämö Linnahall rapistuu nykyään
SUOSITTELEMME: Ehdota PRO-palkinnon saajaa! Parhaat keittiö- ja ravintola-ammattilaiset palkitaan PRO-gaalassa Kaapelitehtaalla 18.1.2023
Lukijakysely

Vastaa Aromin lukijakyselyyn ja voit voittaa upean hotellipaketin ja illallisen

Kerro mielipiteesi uudistuneesta Aromista ja auta toimitusta kehittämään lehteäsi. Vastaaminen vie noin 5 minuuttia. Arvomme vastanneiden kesken hotellipaketin, joka sisältää majoituksen ja illallisen valitsemassasi Scandicissa, esimerkiksi uudistuneessa Hamburger Börsissä Turussa tai Helsingin uudessa Grand Centralissa tai legendaarisessa Marskissa. Lahjakortin arvo on 300 euroa. 

Aromi on 55-vuotias keittiön ja ravintoloiden ammattilaisten lehti ja Suomen johtava alan ammattimedia. Lehti uudistui vuoden 2022 ensimmäisessä numerossa nostaakseen horeca-alan vetovoima ja luomaan uutta tulevaisuutta alalle.

Ennen kyselyn aloittamista ota esiin vuoden 2022 Aromin uusin numero tai avaa näköislehti tästä. Vastaa kyselyyn 31.5. mennessä.

Vastaa kyselyyn

Kuulemme myös jatkossa mielellämme palautetta ja toiveitanne. Voit lähettää palautetta Aromista toimitukselle osoitteeseen toimitus@aromilehti.fi ja Avecmediasta osoitteeseen avec@media.fi.


  • Tilaa Lehti

    Aromi
    Inspiraatiota ja 100% hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.

    Tilaa Aromi