Aromi
SUOSITTELEMME: Amerikkalainen muusikko perusti Kallioon rommibaarin – veikeä sisustusratkaisu peräisin uskonlahkolta
SUOSITTELEMME: Uusi ravintola vie sadan vuoden takaiseen Helsinkiin – tällainen on Sekel
SUOSITTELEMME: Avec on ruuan, juoman ja tapahtumien ammattilaisten oma media – näin se sinua palvelee
Kympin viikot
Kouluruoka
Joonas Paananen
Sekel
Pikku Hukka
Pyhimys
Tippaus
Hannu Heikkilä
Lulu's
Kopli
Emma ja Jake Holdsworth
Good Ones
Ravintola Hämeentie
Seksikäs-Suklaa
Veli-Antti Koivuranta
Tomi Lantto
Rick Stein
Krisse Salminen
Vesikrassi-juustosalaatti
Samuli Viljanen
Emma Kari
Uuden-Seelannin sauvignon blancit
Boo Niinivaara
Mathildedal
Savoyn mehiläistarha
Jarkko Issukka
Hans Välimäki
Tuija Vuorinen
Elina Hiltunen
Happy Daysin ruokarekka
Marko Fonsén
Street Food
Villiyrtit
Falapala
Niina Häkkinen
Samuli Pasanen
Vitriini. Sari Lähteenmäki, Soile Karhu
Maija Itkonen
Barot's
Smör
Hietsun kirppis
Antero Niemiaho
Awa Camara
Tallinna
Vuoden tarjoilija
Outi Tuomivaara
Suomen Keittiömestarit
Janina Hallberg
Tarja Lounasmeri
Helena Vallimäe
Katja Heiskanen
Henri Alén
Suomen 50 parasta ravintolaa 2022
Gastro-messut
Aromi-lehti
Filippiiniläinen kokki Suomessa
Tomi Björck
Robotti ravintolassa
Oobu
St. John
Petri Hellman
Töihin ravintolaan
Sanchome
Luovuus kukkii kaaoksesta
Viron ravintolat
Senaatintori
Marjo Niskanen
Vegaaninen burgeri
Luka Balac
Roudaribaari Ihme
Stig
PRO-gaala
Brasa
Vuoden tarjoilija
Marjo Niskanen
Jonathan Slotte
PRO-gaala
Ari Ruoho, Terhi Vitikka
Outi Tuomivaara
Helmi Niemelä / LilyLee
CV
Susanna Karppinen
Vesta
Gastro-messut
Victoria Nuottanen
Fazer-kahvilat
Makurasva
Sydänburger
Suomen 50 parasta ravintolaa
Ina Niiniketo
Milanon ravintolat
Olivia
Vuoden ravintola 2022
Viron paras ravintola
Tallinnan parhaat ravintolat
Jukka Turta
Johan Kurkela
Ravintola Olivia
Johan Kurkela
Ulla Liukkonen
Aromi 3/2022
Outi Tuomivaara
Kia Arpia
Olli Tuominen
Ravintola Oobu
Markku Ojala
Finnjävel
Teemu Lehto
Vastuullisuus
Bocuse d'Or
Viking Glory
Borssikeitto
Marjo Mäkelä
Omavalvonta
Nielu-ravintolan keittiö
Messin hampurilainen
Sanna Turunen
Henri Alén
Ilkka Lääveri
Hans Välimäki
Olli Kolu, Kari Aihinen
PRO-gaala
Olutravintola
Malina Pursiainen
Janne Häkkänen
Riikka Mantila
Antell
Jesse Markin
Mickael Einarsson, Astoria
Kim Mikkola
Olutravintola
Suomen Bocuse d'Or -joukkue
Jarkko Issukka
Ravintolapöytä Sri Lankassa
Paineensieto
Luomutomaatteja
Jackfruit eli jakkihedelmä
Paul Hickman
Ruokaravintola
Inga Anttila
Teemu Männikkö
Valio Aimo
Aromi
Solein
Tommy Myllymäki
PRO-gaala
Sairaala
Greta Grönholm, Markku Ojala
Antti Kurvinen
Finnresta #NytRiittää
Bar Hamlet
Koronarajoitukset
Fiskarsin Veitsitehdas
PRO-gaala
Mat Distrikt
Hangon Makaronitehdas.
Finnjävelin työntekijät
Lauri Domnick / Ravintolan asiakkaat skoolaavat
Sommelier Kirsi Seppänen
Emmi Huuskonen
Ravintolakriitikko Anna Paljakka
Tarjoilija ja tyytymätön ravintola-asiakas
Juha Räsänen
Ranskalainen keittiö
Kirsi ja Mark Heidt
Tomi Björck
Miikka Inkinen
Tero Laukkanen
Kasvislasagne
Tomi Björck
Mickael Viljanen
Varattu-kyltti ravintolan pöydässä
Ensio Virta ravintolassa
Delhi Rasoin ruokia
Kamado-grilli
Ego kortteliravintola
Kotipizza kotiinkuljetusKotipizzan kuljetusautot liikkuvat hiljaisena aikana edullisemmin, ruuhkahuippuina hinta kohoaa.
Tuomas Meriluoto
Veijo Votkin
Sami Asikainen, Eezy
Gustav Kitchen & Bar
Keittiömestari Ulla Liukkonen
Vesibussi Föli Ruissaloon
Jari Leinonen ja Simon McCabe
Edelweissin johtaja Caroline Adler ja keittiömestari Jerome Liefooghe
Haapala BNB Korhosen sisarukset
Korealainen ravintola Old Boy BBQ, Helsinki
Mira Rautajoki, Lenni Lehmusoksa ja Mikko Rantanen
Matti Wikberg BW-restaurants
Suru ja tunteet työpaikalla
Ainoa Winery
Finds Hongkong
Gelato
Ilmaviljelty perunaOuti Hermans kerää perunasatoa Siukkulan tilalla Ylistarossa. KUVA Siukkula
Kukko olut Laitila
Sardinisäilykkeet
Tartar-pihvi
Wehmais Tea House
Sirpa Granholm
Ammattikeittiön siivous
Cantaloupemeloni
Ravintola Local Bistro Joensuu
Papaija
Ammattikeittiö
Mango
Tommy Myllymäki
Espilä Helsinki
Mika Backman Restel ravintolat
Hanavesi juomana
Peruna
Jean Claude Rateaun tila
Bistro Manun keittiömestari Janne Tihtonen ja ravintolapäällikkö Heli Lahtinen.
Ravintola Coussicca Tampere Kaleva
Ruoan ulkomyynti
Kallio Helsinki IPI Kulmakuppiila
  • Tilaa Lehti

    Aromi
    Inspiraatiota ja 100% hyötyä ruuan ja juoman ammattilaisille.

    Tilaa Aromi